Fra høsten 2018 vil vårt helt nye hotellanlegg være ferdig. I det nye bygget vil du få tilgang på topp moderne hotellfasiliteter, frokost, restaurant, konferanse til opp mot 100 personer med mer.

Restaurant og pub

I det nye hotellbygget vil du finne restauranten i 1. etasje med en flott utsikt til båter og sjå. Våre spesialiteter er et stort utvalg av havets delikatesser. På dagtid tilbyr vi en buffet med et utvalg av «enkle» retter. På kvelden tilbyr vi en større A la Carte meny. Puben finner du i tilknytning med restauranten. Ved spesielle anledninger eller ved sportsbegivenheter slås storskjermen på. I sommersesongen arrangerer vi regelmessig dansekvelder, og på varme dager blir det utendørs servering.

Konferanser

Kombinasjon av gammel tradisjon og moderne utgjør en spennende ramme for konferansen, møter og kurs. Naturen, stillheten og roen som man kan nyte på Sørvågen, gir det et ideelt grunnlag for å samtidig få rekreasjon. Hvis du ønsker det, tilbyr vi et skreddersydd opphold som orienterer seg helt og holdent mot dine behov og ønsker.

Selskapslokale

I restauranten vår kan vi ta i mot opp til 180 personer, men mindre arrangementer passer også vel så bra. Det stemningsfulle lokalet gir en perfekt ramme for et selskap og gjør de flotte festmiddagene til en god og minnerik samling for alle. Alt vi leverer er etter deres ønsker med hensyn til pådekning, festmiddag og kaffeselskap m/tilbehør. Vi har også bar og et egnet område for plassering av musikere for kvelden.